CENTRUM NOWYCH TECHNOLOGII POLITECHNIKI ŚLĄSKIEJ w Gliwicach

CENTRUM NOWYCH TECHNOLOGII POLITECHNIKI ŚLĄSKIEJ  w Gliwicach

Zagospodarowanie przestrzeni laboratoryjnych w budynku Centrum Nowych Technologii przy ul. Konarskiego 22B w Gliwicach

Powierzchnia użytkowa: 5946 m2
Miasto: Gliwice
Architekt: Aleksander Mirek - Kontrapunkt V-Projekt
Kierownik budowy: Jan Ferdynandzki
 
 
Roboty obejmują prace  adaptacyjne przestrzeni laboratorium w nowo powstałym budynku :   
- podziały funkcjonalne istniejących pomieszczeń za pomocą ścianek działowych, 
- montaż ślusarki drzwiowej w nowoprojektowanych ściankach działowych,  
- montaż nowych instalacji elektrycznych i sanitarnych, 
- montaż nowych instalacji gazów technicznych, 
- roboty ogólnobudowlane – malowanie, układanie podłóg, montaż sufitów podwieszanych, 
- wykonanie automatyki w obiekcie obejmującej całość laboratoriów, 
- wykonanie instalacji słaboprądowych. 
CENTRUM NOWYCH TECHNOLOGII POLITECHNIKI ŚLĄSKIEJ  w Gliwicach

Copyright 2011-2018 © Przedsiębiorstwo Budownictwa Ogólnego i Usług Technicznych "Śląsk" Sp. z o. o.
Projekt i wykonanie: Grupa FlexMind. Oprogramowanie: FlexMind CMS.

Certyfikat Wiarygodności Biznesowej